Hirdetés


A népszerű énekesnő, Fresh Andi számára a mai nap nem csak egy átlagos nap. Pontosan két évvel ezelőtt, 2021. augusztus 11-én kapta meg az élete legfontosabb hírét: legyőzte a rákot.

Hirdetés

Emlékezetes pillanat volt, amikor a kezébe vette azt az orvosi dokumentumot, amely “gyógyult” állapotát igazolta. “Ez az egyetlen szó új értelmet adott az életének, átértékeltette vele a múltját” – mondta. Az énekesnő hozzátette, hogy ez az esemény ráébresztette, mennyire törékeny az emberi szervezet egyensúlya.
Nehéz hónapokon ment keresztül, amikor 2020 januárjában rosszindulatú mellrákot diagnosztizáltak nála. Bár az orvosok nem adtak neki túl sok esélyt a gyógyulásra, Andi elszántan küzdött. “Tudod, mire gondoltam? Őszinte leszek… Én ennél tovább nem mentem!” – idézte fel az egyik első, a témában adott interjújában.

Hirdetés

A kemoterápia során elveszítette a haját, melynek következtében elveszítette önbizalmát is. Azonban a férje végig mellette állt, és segített neki átvészelni a nehéz időszakot. Végül 2021-ben az orvostudomány és Andi kitartása meghozta gyümölcsét.
Ma, újra a zene szárnyain repül, de nem ugyanolyan embereként, mint korábban. “Az új Andival tökéletesen elégedett vagyok, hálás vagyok a sorsnak, hogy tanulhattam ebből az ‘utazásból’.”
A Fresh énekesnőjét a Ripost kereste fel születésnapján, ahol őszinte örömmel nyilatkozott: “Ma van a betegségem utáni újjászületésem második születésnapja. Elmondhatatlanul boldog vagyok! Egy hosszú út van mögöttem, aminek minden lépéséért és az elém gördülő akadályokért is hálás vagyok. Ezek nélkül nem lehetnék az az elégedett ember, aki ma vagyok.”

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés