Hirdetés


Az utóbbi években Villányi “Fresh” Andi csak nagyon ritkán mesélt a magánéletéről, ezúttal azonban azért tett kivételt, mert reméli, hogy a történetével segíthet másoknak.

Hirdetés

Az énekesnő a Best magazinnak mondta el, hogy mellrákkal küzd.
Andi januárban talált egy csomót a mellében, a biopszia után kiderült, a daganat rosszindulatú – írja a 24.hu.
“Sokáig szinte fel sem fogtam, mi történik velem. Pár nappal később elmondták, hogy elkerülhetetlen a kemoterápia, sőt addig meg sem műtenek, amíg nem esem át ezen a kezeléssorozaton. Nem szégyellem: a párommal mind a ketten sírtunk” – mesélte a lapnak.

Hirdetés
“Volt olyan nap, amikor harminckétszer hánytam. Hívni kellett az ügyeletet, hogy infúziót kapjak: majdnem kiszáradtam. Még egy korty víz sem maradt meg bennem. Mindenki, aki a kemoterápiát végigcsinálja, egy hős. Bizony, nagyon megcincálja az embert. Úgy éreztem, hogy elveszítettem a nőiességemet. Amikor a párom kopaszra nyírt egy géppel, az mindkettőnk számára roppant megrázó pillanat volt. Igyekeztünk mindent viccesen felfogni, de akkor nem ment: végigsírtam a fodrászkodást” – mondta az énekesnő, hozzátéve, hogy a parókaviselés sem segített, emiatt ugyanis állandóan rettegett, nehogy valaki észrevegye, hogy az nem a saját haja.
Fresh Andi két hónappal ezelőtt sikeresen átesett a szükséges operáción. A beavatkozás sikeres volt, áttéteket sem találtak nála, de ennek ellenére is szüksége lesz még sugárkezelésre. Úgy érzi, mindezzel már maga mögött tudhatja a betegségét.

Hirdetés
Hirdetés