Hirdetés

Hirdetés

Elképesztő, amit Majka üzent Szinetár Dórának és a Down-szindrómás kisfiának!
Március 21.én volt a Down-szindróma világnapja, melynek alkalmából Szinetár Dóra egy igen érzelmes bejegyzéssel üzent minden, ilyen betegségben szenvedő gyermeknek és szüleinek.
Magyarországon is nagy visszhangot váltottak ki szavai, amit Majka, a híres műsorvezető és rapper sem hagyhatott szó nélkül. Szavait Dórihoz, változtatás nélkül közöljük:
– “Kedves Dóri! Pár napja olvastam a facebook-on gyönyörű bejegyzésed, amit bevallok őszintén, kétgyermekes apaként nem bírtam könnyek és szavak nélkül hagyni.
Bár nem vagyunk napi kapcsolatban, ezúton emelem kalapom előtted és előtettek a férjeddel együtt azért, amilyen példásan és bátran kiálltok a gyermeketek mellett. Hiszem és tudom, hogy Ő nektek, minden nehézség ellenére valóban egy igazi kincs, hisz én is így szeretem a saját gyermekeimet Mariánt és Olivért. Amiket írtál, annyira meghatott, hogy elolvasása után odamentek hozzájuk és szorosan magamhoz öleltem őket! Sok erőt, sok mosolyt és boldogságot kívánok nektek és gyermekeiteknek! Hisz, ahogy Te is írtad, Ők a legnagyobb kincs ezen a világon.”
Tisztelettel,
Majoros Péter, Majka
Nem várt és meghatóan őszinte sorok ezek Majkától! Egy megosztással fejezd ki, ha te is egyetértesz szavaival!

Forrás
Hirdetés
Hirdetés