Hirdetés


Bodrogi Gyula állapota javulóban van, vállfájdalmai enyhültek, bár a teljes gyógyulásra még várni kell. A Blikk elsők között hozta nyilvánosságra, hogy a művész a Színházak Éjszakáján felkötött kézzel vett részt, köszöntve őt előzetesen 90. születésnapja alkalmából, ezzel is megerősítve, hogy a Nemzeti Színházban több művész is megsérült nemrégiben.

Hirdetés

“Sajnos, elestem. Jöttem le a színház lépcsőjén a színészbejárónál, amikor beakadt a sarkam és putty, már a földön is voltam. Ez nagyjából tíz napja történt. Alaposan megvizsgáltak, és kiderült, hogy elrepedt az egyik csontom. Az esés közben próbáltam védeni magam, ezért a bal kezemmel tenyereltem le, ezt viszont a csontom bánta. Azóta fel van kötve a kezem” – fogalmazott a Blikknek akkor, hozzátéve: még nem tudja, meddig kell így hordania a kezét. Ám most elárulta, hogy a bal karjáról ma már lekerül a kötés, illetve megkezdődik a gyógyulási folyamat.

Hirdetés

“A mostani kötést leveszik róla, helyette egy könnyebb, egészségügyi kötést tesznek fel. A fájdalom szerencsére teljesen megszűnt, de kell majd járni még tornáztatni” – mondta a jelenlegi állapotáról. A hamarosan kerek szülinapot ünneplő színész a Borsnak elárulta, meddig tervez színpadon állni.
“A Jóisten a színpadról fog magához szólítani. Én ezt kértem tőle, és ha szeret, akkor be is tartja. Addig pedig élni szeretnék, egy színész maradjon a színpadon, szórakoztasson, kápráztasson, hiszen ez a dolga” – jelentette ki.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés