Hirdetés


A karácsonyi hangulatot idén a Bagossy Brothers Company zenekar fogja meghatározni új dalukkal, a “Hull a Hó”-val. Ezt a különleges karácsonyi szerzeményt, amelyet a nyár közepén rögzítettek a Balatonnál, a zenekar frontembere, Bagossy Norbert évek óta dédelgetett ötletként hozta létre.

Hirdetés

A “Hull a Hó” az interneten pillanatok alatt vált nagy sikerűvé, és rövid idő alatt 70 ezer megtekintést ért el. A dal nem csak a zenéjével, hanem a benne rejlő hangulattal is elvarázsolja a hallgatókat, tökéletesen idézve fel a téli csodát. Rajongók elismeréssel nyilatkoznak a zenekar stílushoz való visszatéréséről, amiért sokan kedvelik őket.

Hirdetés

Bagossy Norbert elmondása szerint a karácsonyi album létrehozása régóta vágyuk volt, és az idei évben sikerült ezt megvalósítaniuk. A “Hull a Hó” nem csupán egy újabb karácsonyi sláger, hanem egy igazi élmény, amely a zenekar kreativitását és tehetségét is tükrözi.
A Bagossy Brothers Company tehát ismét bebizonyította, hogy képesek lenyűgöző alkotásokat létrehozni, amelyek az év bármely szakában megragadhatják a hallgatókat. A “Hull a Hó” egy kiváló példa erre, amely a hideg téli estéken és az ünnepi hangulatban egyaránt otthonra talál.
Íme a csodálatos karácsonyi videó:

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés