Hirdetés

Amikor felemelte a csónakot, a gazdája alig hitt a szemének.
Közismert tény, hogy a kutya szaglása sokkal jobb az emberénél. Míg nekünk “csak” 5 millió receptorunk van az orrunkban, addig a kutyáknak 125-250 millió.
Ezért van, hogy négylábú társaink akár egészen nagy távolságokról is megéreznek dolgokat.
Egy férfi magával vitte egy legénybúcsúra kutyusát, aki megérkezésük után azonnal nekiiramodott az erdő sűrűjének. A gazdája nagyon meglepődött, mitől indulhatott meg ilyen hirtelen az állat, és társaival együtt utánaszaladt.

Egy lefelé fordított, elhagyatott csónak mellett pillantották meg újra, ami mellől, akárhogy hívta, nem lehetett elvonszolni az ebet. Ehelyett körbe-körbe rohangált a csónak körül és próbált beásni alá.
Lassan egyértelművé vált, hogy a kutya érzi valaminek a szagát a fémcsónak alatt, így a férfiak nekiveselkedtek, hogy fölemeljék. És amit alatta pillantottak meg, az teljesen ellágyította a szívüket.

Hirdetés

“Két apró kölyökcica kuporgott a csónak rejtekében elanyátlanodva. A kutyus, aki kiszagolta őket, azonnal gondoskodó magatartásba kezdett, mintha csak a pótanyjuk lett volna, a cicák pedig egy pillanatra sem ijedtek meg tőle: úgy viselkedtek, mintha már ismerték volna őt.”


A férfiak magukkal vitték a szerencsére egészséges csöppségeket a faházba, ahol a party volt. Vizet és húst adtak nekik, később pedig állatorvoshoz is elvitték őket, aki szerencsére megerősítette épségüket. Ezután a “mentőcsapat” két tagja fogadta be a cicákat.

Forrás: lajk.hu
Hirdetés
Hirdetés