Hirdetés

Fotó: Nagy Melanie / Instagram


G.w.M előző párjának, Nagy Melanie-nek sikerült kihasználnia a hirtelen jött hírnevet, amely akkor érte, amikor kiderült, hogy G.w.M Kulcsár Edináért elhagyta őt. Az egyedülálló anya azonban sikeresen kezelte a helyzetet és előnyt kovácsolt a kapott figyelemből. Egy interjúban elárulta terveit az idei évre, valamint hogy miként tudja összeegyeztetni karrierjét és szerepét, mint anya a két gyermekével.

Hirdetés

“Azt gondolom, hogy egy olyan típusú ember vagyok, aki igyekszik minden helyzetből a legtöbbet kihozni, illetve próbálom csak a pozitív dolgokat beengedni az életembe. Ez a figyelem, ami most körülvesz, annak ellenére szegeződött rám, hogy nem feltétlenül szerettem volna, de úgy vagyok vele, ha már a szakításom okán a középpontba kerültem, akkor kihasználom a lehetőségeket. Kaptam is egy felkérést, sikerült elhelyezkednem a Dikh Rádiónál és a televízióban is kipróbálhattam magam műsorvezetőként. Fontos volt, hogy az, amit én képviselek, átjöjjön a hallgatóknak és a nézőknek is. A jövőben is erre fogok törekedni, szeretnék minél többet átadni ebből” – kezdte Melanie a Borsnak, aki hozzátette, nem zárkózik el a televíziós szereplésektől sem.

Hirdetés

„Az idei évben szerettem volna a rendszeres mozgást is beépíteni az életembe. Érzem magamon, a szervezetemen, hogy szükségem van erre az énidőre, illetve egyfajta keretet is ad az életemnek. Az elmúlt időszakban sajnos ez mind elmaradt… Tavaly januárban 10 kilót fogytam egy hónap alatt, nem nagyon volt időm és energiám sem azzal foglalkozni, hogy nekem most sportolnom kell… Most viszont elérkezettnek érzem az időt, hogy ennek is teret adjak. Sosem voltam sajnos egy sportos alkat, annak ellenére, hogy a szüleim próbáltak arra sarkallni, hogy minél több sportágban próbáljam ki magam, de valahogy mindig a művészetekhez lyukadtunk ki. A jógában viszont most megtaláltam azt a mozgásformát, amivel tudok azonosulni, jól érzem magam benne és szeretem is csinálni” – árulta el Melanie, aki komoly tervekkel vágott neki az új évnek. Láthatjuk majd képernyőn is, illetve saját szépségszalont is szeretne nyitni.

Forrás: Bors
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés