Hirdetés

Fotó: Ringier-archívum


A rapper, G.w.M. egy rendkívüli bejelentéssel lepte meg rajongóit Instagramon, amely szorosan kapcsolódik a hamarosan születendő kisfiához. Számos fontos pillanat van egy férfi életében, mint az első autó megvétele, az esküvő, vagy a gyermek születése. Az utóbbi különösen mély benyomást hagy, hiszen apává válni kiemelkedő esemény. Kulcsár Edina és G.w.M. már hónapok óta izgatottan várják második közös gyermekük érkezését, tervezve a család jövőjét.

Hirdetés

G.w.M. azonban most váratlan hírt osztott meg: bejelentette, hogy éppen milyen különleges helyzetben lesz, amikor a kisfiú megszületik. Bár részleteket nem árult el, a bejelentése sokakat meglepett, hiszen az apák általában a szülőszobában szoktak lenni ilyenkor. A rajongók már alig várják, hogy többet megtudjanak a történet hátteréről.

Hirdetés

Elárulta, hol várja majd kisfia születését G.w.M.
“Édes, kicsi, szerelmetes fiam! Nagyon várunk Anyával, mindentől jobban! Köszönöm az Istennek ezt a hatalmas áldást, amit ismét kaptunk. Nagyon nagy vágyam volt, igazából már “csak” erre vágytam, semmi másra. RÁD, KICSI HERCEGEMMM! Várunk nagyon kincsem! KULCS, KÉSZÜLJ!!! Tudod, hogy egy is kemény belőlem, de most már három lesz” – kezdte a rapper, majd érkezett a bejelentés.

„Az előző gyermekeim születésekor is bent voltam a szülőszobában, és természetesen ez most sem lesz másképp. Ott leszek, amikor világra jön a kisfiam!” – szögezte le Márk a Bors kérdésére.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés