Hirdetés


G.w.M és Kulcsár Edina januárban jelentették be, hogy kapcsolatban vannak, és eleinte nem sokat lehetett hallani G.w.M. exéről, Nagy Melanie-ról. A rádiós műsorvezetőként is dolgozó édesanya azonban adott egy-két interjút az elmúlt hetekben, és ezekből kiderült, hogy csúnyán elmérgesedett a viszony a rapper és exe között.

Hirdetés

G.w.M aztán kedden este kitett egy hosszabb üzenetet automatikusan eltűnő Instasztoriba, ami annak ellenére enged bepillantást a két szülő viszonyába, hogy korábban mindketten ragaszkodtak hozzá, hogy nem szeretnék a nyilvánosság előtt kiteregetni magánéleti problémáikat. Amint arra a cikk címe is figyelmeztet, a rapper kirohanása igen trágár kifejezéseket tartalmaz. Íme.
„Te mit képzelsz magadról? Felhív a kislány, hogy át akar jönni, erre azt mondtam, kérdezzen meg téged, de te nem engeded! A következő pillanatban, amikor hazaér a gyerek, kikapod a kezéből a telefont, és azt mondod, hogy majd holnap jöhet, itt aludhat, majd elkezdesz csúnyán kiabálni a gyerek előtt, hogy gecis kurva, stb… Annyira egy gonosz, rohadt nő vagy, hogy borzalom.

Hirdetés

Te csinálsz a kislányból lelki nyomorékot, és összezavarod úgy, ahogy annak idején veled is tette anyukád. Szeretném, ha észhez térnél, és nem magadat meg a pénztárcádat néznéd, hanem a gyerekek lelkiállapotát, te romlott nő. A médiát is felnyalod (sztároskodsz), és előadod magad, milyen diplomatikus, kifinomult áldozat vagy, de azt kellene látniuk, ahogyan a gyerekek előtt, vagy kamera nélkül viselkedsz… Szégyen-gyalázat vagy. Nem tisztellek innentől kezdve, de még anyaként sem tudlak, mert te teszed tönkre a gyerekeim lelkiállapotát, te koholmány! Tessék, dikh rák, itt a reklámotok megint, ti csövesek.”
G.w.M egy utóiratot is hozzáfűz a fentiekhez, a következőket, egy hányó emojival kiegészítve:
„tudom, hogy nem itt kellene üzennem neki, és még mindig nem akarok kitálalni róla, miért hagytam el, de letiltott és nem hagy más utat. És a kislányom telefonján innentől kezdve nem akarok ilyeneket írni vele, amit »ő vett«, ahogy persze az AMG Mercit is, amivel az éjszakában járkál a gyerekek mellől.”

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés