Hirdetés

Fotó: Ringier-archívum


Kulcsár Edina, G.w.M felesége egy humoros képet osztott meg közösségi médián, amelyen férje, Varga Márk, ismertebb nevén G.w.M, egy karosszékben pihen. A rapper egy neves világmárka ingjét viseli, amit divatos karóra és egy pár rövid farmernadrág egészít ki. A fotón G.w.M napszemüveget visel, és Edina kedves, animált matricákat és feliratokat is hozzáadott a képhez, amelyek az egész interneten nevetést váltottak ki.

Hirdetés

“Gyönyörködtem benne 🙈 ❤️‍🔥”
A fotó a Redditre is felkerült, ám az ottani kommentelők már nem fogadták azt ilyen szívélyesen.

@edinakulcsar gyönyör
byu/Weak_Astronomer5010 intalk_hunfluencers

Hirdetés

“Lehet(ne akár) jóképű a férje, (szerintem) az enyém is az, és megveszek érte (mármint a sajátomért nem bbq-ért), csak én nem posztolom folyton, hanem csendben örülök neki itthon, mint majom a farkának. Mondjuk, nem is kell saját magam folyton győzködni róla. 🤷‍♀️” — írta egyikük, míg egy másikuk gúnyosabbra vette a figurát:

“Hiányolok a képről egy platós Ford Transitot, ami tele van rakva görögdinnyével, meg egy szalmakalapot a fejéről. Na úúúgy lenne tökéletes ez a kép.”

Hirdetés

Egy kreatív hozzászóló kisvártatva meg is valósította a kérését egy digitálisan előállított kép formájában, melyet már több ezren láttak el pozitív reakcióval.

Comment
byu/Weak_Astronomer5010 from discussion
intalk_hunfluencers

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés