Hirdetés


Galambos Lajcsi börtönbüntetése miatt sokan talán azt hinnék, hogy a sztár teljesen eltűnik a nyilvánosság elől és nem láthatjuk őt hosszú hónapokig. Azonban most úgy tűnik, hogy ez korántsem így lesz. A Bors egyik munkatársa ugyanis egy plakátot vett észre, amely március 11-én egy Dáridó nevű rendezvényt hirdet Tatabányán, ahol Galambos Lajcsi és sztárvendégei lépnek majd fel.

Hirdetés

A plakát alapján a rendezvény egészen biztosan megtartásra kerül, azonban az ügy érdekessége, hogy a szervezőknek ekkor már tudniuk kellene arról, hogy Galambos Lajcsi február 15-én bevonul a börtönbe, ahol a legjobb esetben is minimum 14 hónapot kell majd eltöltenie.
A Bors információi szerint Galambos Lajcsinak a három év és hat hónapos jogerős börtönbüntetéséből 14 hónapot kell a börtönben eltöltenie, amennyiben a kedvezményeket is figyelembe veszik. Azonban még akkor is, ha február 15-én tényleg be kell vonulnia, ez alapján nem lenne logikus, hogy március 11-én már fellépjen egy rendezvényen.
A plakát és a rendezvény hirdetése azonban arra utal, hogy Galambos Lajcsi mégis részt vesz majd a Dáridó rendezvényen.

Hirdetés

Ebből két lehetőség adódik: vagy Lajcsinak nem február 15-én kell bevonulnia a börtönbe, és az erre vonatkozó információk voltak tévesek, vagy pedig a sztár tényleg megjelenik a rendezvényen, és talán valamilyen módon sikerül megoldani, hogy ne kelljen aznap már a börtönben lennie. A rendezvény szervezőjét a Bors megkereste, és ő elmondta, hogy a bulit biztosan megtartja, és bízik abban, hogy gördülékenyen lezajlik majd. A szervező szerint Lajcsi a fellépők között lesz, és jelenleg nincs másik verzió a rendezvényre vonatkozóan.
Az ügy mindenesetre kíváncsiságot keltett a rajongókban, és sokan kíváncsian várják, hogy végül Galambos Lajcsi részt vesz-e a Dáridó rendezvényen, és hogyan sikerül majd összeegyeztetni a börtönbüntetést a fellépéssel.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés