Hirdetés


Gálvölgyi János, aki jelenleg egy Pápa környéki szállodában nyaral, nemrégiben osztotta meg halálközeli élményeit a Blikkkel. A művész kijelentette: “Úgy is érzem magam, mint akit kicseréltek, s mint aki letudta a francia idegenlégió kiképzését”. Az ismert színész hosszas harcot folytatott a betegséggel, melyről azt mondta: „Nem tudtam, mikor adja fel a szerveztem. De már túl vagyok rajta, ez is a múltam része”.

Hirdetés

A művész Döbröntére, a “tündéri településre” utazott feleségével, hogy kipihenjék magukat. Azonban Gálvölgyi János számára a színészet nem csak munka, hanem szenvedély. Augusztus 22-én tér vissza a próbákhoz a Pintér Béla Társulathoz. Eközben a magyar tengerpartot mellőzve választotta a nyaralóhelyet, megjegyezve: „Azért nem a Balatonon, mert a magyar tenger már nem olcsóbb a mallorcai tengerparti nyaralásnál”.

Hirdetés

A színész korábban, júliusban az RTL Híradónak adott nyilatkozatában elárulta, hogy készül egy új premierre, és jól érzi magát a nyári kánikulában. Olvasással és úszással tölti idejét, és már tervez néhány rövidebb nyaralást is a szeptemberi visszatérésig a színpadra.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés