Hirdetés


A Blikk.hu írt arról, hogy súlyos betegsége előtt nagyjából egy héttel Gálvölgyi János adott egy interjút, amiben nem látta valami szép színben a jövőnket. Szeretné, ha jobb lenne…

Hirdetés

Az RTL még május első napjaiban készített egy interjút Gálvölgyi Jánossal a XXI. század sorozatban. A művész néhány nappal később rosszul lett, intenzív osztályra került – mélyaltatásban tartották, de mára szerencsére jobban van.
Bár esélyesen még jó ideig kórházi kezelésre szorul. A XXI. század egy nagyon érdekes sorozat az RTL-en, olyan amiben tényleg gondolatébresztő dolgok hangzanak el, vagy a század fontos eseményeit dolgozza fel. Gálvölgyi János ennek a műsornak a keretében aggodalmáról beszélt.
Valahogy úgy érzi, hogy az ország, de egyben a világ is nagyon rossz felé halad. Nem tanulunk, nem tanultunk hibáinkból, és nem próbáljuk jó mederbe terelni a dolgokat. Megint egy olyan világ felé haladunk, ami nem a megértésről szól, nem az elfogadásról, hanem valami nagyon rosszról.

Hirdetés

“Szeretném, ha normálisabban élhetnénk. De semmilyen illúzióm nincs a közeljövő tekintetében. Valami itt alapjaiban van elrontva. Nem csak itt, az egész világban. Valami nagyon romlik el. Azt látom, hogy most megint valami nagyon rossz irányba menetelünk, hogy nem sikítunk, nem üvöltünk, hogy ezt ne tessék. Ez már megvolt, ennek rossz vége lesz. Én nem tudom ezt megérteni, elszomorít, hogy ennyire ostobák vagyunk. Úgy érzem, hogy lehet, amit én gondolok, az nem ostobaság, de lehet, hogy az. De a történelem eddig még azt igazolta, hogy nem én gondolom rosszul, nem én látom rosszul. Most azt mondják, hogy de hülye vagy, de ezzel nem tudok mit kezdeni, és nem is akarok mit kezdeni.”
A XXI. század soron következő adása holnap, hétfő este látható – méghozzá egy különleges adást állított össze az RTL, Gálvölgyi János 75., pályafutásának pedig 55. évfordulója alkalmából – érdemes megnézni.

Forrás
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés