Hirdetés


Tragikus hirtelenséggel, 74 éves korában meghalt Vágó István. A legendás tévéstől Gálvölgyi János is búcsúzik.
„A sikeres televíziós, az ország egykori legnépszerűbb vetélkedőjének vezetője, a Szkeptikus Társaság alapítója, a Demokratikus Koalíció elnökségében sok-sok éven át dolgozó társunk örökre itt hagyott minket. A tényekért, a tudományért, a rációért és a szabad, európai Magyarországért folytatott küzdelmét mostantól nélküle kell folytatnunk.” – közölte közleményében a Demokratikus Koalíció.

Hirdetés

„A Demokratikus Koalíció Vágó Istvánt saját halottjának tekinti, a párt közössége, politikusai, kollégái, támogatói osztoznak a család gyászában. István, nyugodj békében!”
A közleményből az nem derült ki, hogy pontosan mi okozta Vágó István halálát. A népszerű tévés 12 órával ezelőtt, péntek este még Facebook-oldalán posztolt.
Vágó István halála sokkolta Gálvölgyi János is, a Kossuth-és Jászai Mari-díjas színművész a Blikknek mondta el, hogy reggel hallotta a szomorú hírt.

Hirdetés

„Mivel egyszer el kell mennünk, akkor talán jobb, ha így történik, gyorsan. Persze annak nagyon rossz és felfoghatatlan, aki itt marad, de nem szabad önzőn csak magunkra gondolnunk. Ezért én most azt mondom: Ég veled, Pista! Ha szkeptikusak vagyunk, akkor már nem találkozunk, de ha nem vagyunk azok, akkor még igen is látjuk egymást” – mondta Gálvölgyi János, aki már 50 éve ismerte a legendás tévést.
A színész elmondta, rengetegszer találkoztak az évek során, sőt Gálvölgyi még el is játszotta a kvízmestert egy Van benne valami című műsor paródiájában. „Sajnos a mi korosztályunk itt tart. Olyan ez, mintha egy repülőgépen utaznánk, ejtőernyővel a hátunkon. Lassan készülünk a kiugrásra, és nem tudjuk, ki lesz a következő” – nyilatkozta lapunknak a színművész.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés