Hirdetés


Gálvölgyi János nemrég adott egy személyes és megható interjút az RTL Fókusz műsorának, amelyben kritikusan szól egy szóvivőről. A kontextusból világosan kiderül, hogy kit ért ez az éles megjegyzés.

Hirdetés

Az alábbiakban megtekinthető az RTL Fókusz interjúja Gálvölgyi Jánossal. A 75 éves színész azóta először beszél nyilvánosan, miután életveszélyes állapotban került kórházba és töltött napokat az intenzív osztályon. Az interjú során őszintén beszélt a betegségéről, amely majdnem az életét követelte.
“Az egy bakteriális szív- és légzés-tüdőelégtelenség volt, ami egy fertőzés következtében alakult ki” – meséli Gálvölgyi János arról, mi okozta az életveszélyes állapotát.

Hirdetés

Az országos hírértékű eseménybe bekapcsolódott Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője is, aki cáfolta a szóbeszédet, miszerint a színész hírnevére való tekintettel különleges bánásmódban részesült volna. A vizsgálat megerősítette, hogy a mentésirányító tévedett, de a család nem kapott hivatalos bocsánatkérést.
„Én ennyi emberséggel… Ezek az emberek, az ápolónők valami olyan csodálatosan dolgoztak éjjel-nappal! És nem volt, üzenem ennek a szóvivőnek, akinek a nevét se mondanám ki, hogy nincs protekció! És üzenem mindenkinek, hogy a betegségben, meg a temetőben nincs olyan, hogy »Jézusmárjám, ez egy államtitkár! vagy ez a Gálvölgyi!, a nemtudoménmi. Mindenkivel úgy bántak, hogy számomra egész egyszerűen csodálatos volt és nem tudom meghálálni. Nagyon sután hangzik, amit most mondok, de nem tudok eléggé hálás lenni nekik ahogy velem, velünk bántak” – mondja Gálvölgyi János az alább megtekinthető interjúban.

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés