Hirdetés


Ganxsta Zolee, a magyar zenei színtér ikonikus alakja, nemcsak a színpadon, hanem az élet minden területén egyedi stílust képvisel. Legújabb interjújában elmondott gondolatai újra megmutatják, hogy a siker sokszínűsége mögött néha bonyolultabb belső vívódások rejlenek.

Hirdetés

Egy ismert magyar rapper nyíltan beszélt arról, hogy bár hálás mindenért, amit az életben elért – sikeres zenei karriertől kezdve a két egészséges gyermekig –, mégis egy területen érzi magát elégedetlennek: a párkapcsolatok terén.

Hirdetés

“Egy percig nem kellett olyan helyen dolgoznom, robotolnom, ami nekem kellemetlen, ami teher, vagy amit utálok. Mindig úgy adta az ég, hogy abból lett megélhetésem, ami nekem szinte szórakozás, nemhogy munka. Alkothatok egész életemben. Van két gyerekem, akikre csak büszke lehetek. Értelmesek, egészségesek, baromi jó dolog ez. És olyan barátaim vannak, akikre mindig számíthatok. Most még bevétel is van. Tehát mindenért hálás lehetek, hogy jól alakul. (…) Sokszor dumálunk (arra utal, hogy gyakran beszél Istenhez – a szerk.), kimegyek az erkélyre, hogy ’Most már megint ezt csinálod? Hogy mindent megadsz, de direkt őt nem, te szemét?’ És kicsit eldumálgatunk, és mire berúgok, már meg is vagyunk” – magyarázta az Életút című YouTube-műsorban a sztár.
Bár számos területen elégedett, az egyedüllét zavarja. A rapper őszintén beszélt arról, hogy nehezére esik megtartani egy párkapcsolatot.

Hirdetés

“Ez a párkapcsolatosdi nekem nem nagyon jött össze. Megszerezni bárkit megtudtam nagyjából, megtartani meg senkit… Néha nem jó egyedül lenni. Néha meg azon gondolkozom, hogy kell nekem egyáltalán valaki? Nem biztos, hogy jó lenne. Mert amikor csak egyszer megkérdezi valaki, hogy ’Megint elmész? Megint a haverjaiddal?’, akkor elkezd tikkelni a szemem, hogy ’Kérem, mi volt a kérdés, még egyszer?!’… Oda megyek, ahova akarok, és akkor, amikor akarok. Szabadon, mint a sas, mondjuk, az egyedül is hal meg” – fogalmazott Zolee.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés