Hirdetés


Gáspár Bea ismét jól érzi magát a bőrében. Úgy döntött ideje lefogynia, hiszen már nem volt jó a közérzete és több egészségügyi problémával is küzdött. Konditerembe jár és bebizonyította, hogy 50 évesen is képes jó formába hozni magát.

Hirdetés

„Sokan mondják, írják, hogy persze, nekem könnyű! Ott volt a gastric sleeve műtét, annak a segítségével bármikor le tudok fogyni. Ez egyszerűen nem igaz. Ezek az emberek elfelejtik, hogy a műtét óta meghíztam, és most ezt a túlsúlyt akarom végre teljesen leadni. Nagyon jó úton vagyok, már látom a célt. Ehhez viszont hatalmas elhatározásra és önuralomra volt szükségem, mert ha nem diétázom, ha nem edzem, ha nem tartok ki, azonnal elindulnak visszafelé a kilók. Így ez nekem nem csak arról szól, hogy fogyjak, hanem egy nagy próbája az akareterőmnek is!” –mesélte Gáspár Bea.

Hirdetés

Hirdetés

„Önmagamnak is bebizonyítottam, hogy meg tudom csinálni, és ez baromi jó érzés! Most azt mondom, ha egyszer beindul ez a folyamat, onnantól kezdve kitartással bárki meg tudja csinálni, ha nekem sikerült, mindenkinek menni fog! Pedig nem vagyok már harmincéves, ebben a korban minden nehezebb, másképpen dolgozik a szervezet. Végre újra örömmel tudok belenézni a tükörbe, nem fáj a térdem, ha fel kell mennem egy lépcsőn, nem fulladok ki, és nagyon sok bókot is kapok a külsőmre vonatkozóan. Bátran megmutatom, már nem szorít és nem is vág be sehol az edzős ruhám” – nevetett Bea.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés