Hirdetés


Gáspár Bea, a “Konyhafőnök VIP” korábbi győztese, megpróbálta megosztani fogyásának titkát a közösségi médián keresztül, egy termék népszerűsítése által. Azonban a bejelentés nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, mivel a követői nem fogadták el az állításait a várt lelkesedéssel.

Hirdetés

A rajongók, akik általában támogatják és bíztatják Gáspár Beát, ezúttal kritikusabb hangot ütöttek meg. Ők, akik jól ismerik a médiaszemélyiség korábban végrehajtott gyomorműtétjét, kétségbe vonták a reklámozott termék fogyást elősegítő hatékonyságát, és annak hitelességét is megkérdőjelezték.

Hirdetés

Ez a reakció rávilágít arra, hogy a közönség éberen figyeli a hírességek által közvetített üzeneteket, és kritikusan szemléli azokat, különösen, ha az állítások ellentmondásban állnak a korábban nyilvánosságra hozott információkkal. Gáspár Bea esete azt mutatja, hogy a hitelesség megőrzése kulcsfontosságú a közösségi médiában történő kommunikáció során, különösen, ha egészséggel és életmóddal kapcsolatos termékeket népszerűsítenek.

„Az életmódváltás az egyetlen titok! Többi mind átverés! De mindenkinek jó kisérletezést mindenféle pénzkidobáshoz!! Szerintem Bea te is tudod😉” – írta egyik az egyik kommentelő.

Hirdetés

„Bea ! Ne állj be a többi “celeb” sorában! Ezekkel a hülye hirdetésekkel…” – jött a következő hozzászólás

„Bea asszony azért említeni kellene a műtétet is, ez így nem elég hiteles.” – vélte valaki.

„Beja imádlak. De ez vicces, semmit nem segít magában” – írta megint más.

„Kamuuu” – kommentálta egy újabb követője.

„Meg a gyomor műtét” – kritizálta valaki.

A posztot itt nézheted meg>>>

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés