Hirdetés


A Gáspár család körül ismét feszült a helyzet, egy online celeb-kibeszélő fórumon felbukkanó történet váltotta ki az indulatokat. Az eset arról szólt, hogy Győzike – a család feje – a 2000-es évek közepén zaklatásba kezdett egy címlapsztori kapcsán.

Hirdetés

A poszt szerint nem csak zaklatásról, de fenyegetésekről is szó volt. Ez a közösségi médiában történt megosztás mélyen érintette a showman feleségét, ami késztette őt nyilvánosan reagálni. Gáspár Evelin, a család lánya, különösen hevesen reagált az eseményekre, kifejezve felháborodását és dühét azokkal kapcsolatban, akik anyját bántalmazták. Az őszinte és indulatos megnyilvánulásait a közösségi médiában széles körben megosztották, amelyek hűen tükrözik a család jelenlegi érzelmi állapotát és a nyilvánosság előtt zajló drámáikat.

Hirdetés

„Ennyi sok unatkozó trógert! Jobb, ha kitakarítanátok otthon! Retkes unatkozó csőcselék!”
– fogalmazott Bea asszony, akit a hozzászólás után azonnal kitiltottak a csoportból, ami hatalmas indulatokat generált.

Hirdetés

Amikor már azt hihettük, hogy lecsillapodtak az indulatok, a család idősebbik lánya, Evelin is csatlakozott a csoporthoz, aki egy egészen hosszú üzenetet fogalmazott meg a tagok számára.
„Na pont az ilyen idióták miatt írnak rólunk a bulvárban, mint ti, mert titeket érdekel minden apró megmozdulásunk és reakciót vált ki belőletek! Szánalmas életetekből ránk pazaroljátok az időt, energiát! Azt hiszitek, mi vagyunk a bohócok, de közben ti vagytok! Míg mi mosolygunk a szánalmas megmozdulásaitokon, addig mi ebből jól élünk, hajrá! Szidjatok, hordjatok le ez legyen a legnagyobb boldogság az életetekben! Várom én is a tiltást, mint ahogy anyámat is tiltottad te nyomorék. Még saját neved nem mered vállalni. Mocskos senkiházi!”
– akadt ki a fiatal szépség.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés