Hirdetés


Gáspár Evelint sokan emlékezhetik duci kislányként a Győzike showból. A televíziós képernyők egykori aranyos kislányából azonban impozáns nő lett. De a látványos alakváltozás mögött évek kemény munkája és elszántsága húzódik meg.

Hirdetés

“Mindenki azt hiszi, hogy könnyű volt, pedig tizenöt éves kő kemény munka áll amögött, ahogy most kinézek” – mondta Evelin.
Hosszas edzések, személyi edző segítségével történő felkészülés és bőrfeszesítő kezelések: ezek a Gáspár Evelin ma megjelenő alakjának kulisszatitkai. Mindazonáltal Evelin az utóbbi időben nem csak az alakváltozás nehézségeivel, de saját nevének jogtalan használatával is meg kellett küzdenie. Számos fogyókúrás termék jelent meg a piacon, amelyek állítólag az ő módszerét reklámozzák, de ezen állítások többnyire hamisak és megtévesztőek.
“Próbálok tenni ezek ellen az oldalak ellen, de a rendőrség tűt keres a szénakazalban, hiszen ezek az oldalak lenyomozhatatlanok.” – osztotta meg tapasztalatait a ripostnak.

Hirdetés

A fiatal nő kifejezetten aggódik azokért az emberekért, akik ezeknek a termékeknek az áldozatává válnak. “Csak a bűnözők és a Jóisten tudja, milyen kemikáliákat kevernek össze, hogy aztán gyógyszertárként értékesítsék? Akár meg is ölhetnek valakit a nevemben és ez szörnyű és elfogadhatatlan.”– mondta a lapnak Evelin.
Gáspár Evelin példája arra int mindenkit, hogy kritikusan vizsgáljuk meg a reklámokat, és ne higgyünk el minden ígéretet, ami túl jónak tűnik ahhoz, hogy igaz legyen.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés