Hirdetés

Fotó: TV2


Az elmúlt évben Gáspár Evelin (29) szingli lett és bomba nővé érett. Nem meglepő, hogy naponta számos ajánlat érkezik felé, udvarlók serege körülveszi. Édesapja, Gáspár Győző korábban a Kiskegyednek mesélte, hogy mindenféle férfi megpróbált már megnyerni, a hírességektől kezdve a gazdag vállalkozókig, de Evelin nem könnyen hódol be senkinek. A hírek szerint nemrég egy befolyásos üzletember is megkapta a figyelmét, ám végül egy fiatalabb udvarlót választott.

Hirdetés

Az újonnan feltűnt udvarló a szállodaiparban tevékenykedik, vonzó, jómódú, ötvenes férfi, aki el van ragadtatva Evelin iránt, és meg akarja hódítani. Kétségtelen, hogy a lányt a tenyerén hordozná. De úgy tűnik, Evelinnek más típusú férfiak állnak közelebb, hiszen Valentin napját egy másik úriember társaságában töltötte.

Hirdetés

Nemrég a közösségi média oldalán egy képpel jelentette be, hogy nem egyedül töltötte a szerelmesek napját. Egy hatalmas csokor vörös rózsával a kezében pózolt a kamerának, és egy étkezőasztalról is mutatott egy fotót, amely alapján egyértelmű, hogy új barátjával vacsorázott kettesben, de róla egyelőre keveset árult el. Hallomások szerint a fiatalember egy vidéki szállodában dolgozik, és biztos, hogy ez már nem az első találkozásuk volt, így a kapcsolatuk lassan, de biztosan mélyül.
Evelin 19 éves korában már felbukkant a hírekben egy idősebb férfivel kapcsolatban. Akkor azt beszélték, hogy egy 47 éves udvarlótól egy márkás, igen drága autót kapott ajándékba. Ekkor Gáspár Győző is felháborodott!

Hirdetés

“Az eszem megáll, milyen marhaságokat találnak ki!” – mondta a Kiskegyednek.
“Egy nálam jóval idősebb férfi, aki a nagyapja lehetne! Még csak ez hiányozna, az biztos, hogy a mi családunkban ilyen nem fordulhat elő, mert egyik lányom sem olyan nevelést kapott, hogy a pénzért eladná a lelkét! A fejemet fogtam, mikor ezt meghallottam! Bele sem merek gondolni, hogy egy nagypapa korú ember legyen a vejem! Az biztos, hogy nem állnék jót magamért, ha egy ilyen öregember megkörnyékezné! Evelin egy okos, értelmes lány, akinek van kialakult értékrendje, és ő is rossz szemmel nézi azokat a fiatal lányokat, akik a pénzért mennek hozzá náluk jóval idősebb emberhez. Ritka, hogy nagy korkülönbségnél van igaz, őszinte szerelem!”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés