Hirdetés


Gáspár Győző, aki minden évben nagy várakozással tekint a karácsony elé, idén egy különleges meglepetéssel szolgált a közönségnek. Az élő adásban kiszaladt a száján egy meghitt családi titok: már tisztában van a születendő unokája nevével.

Hirdetés

A tévésztár elárulta, hogy karácsony az egyik legkedvesebb ünnepe, de van valami, ami még ebben az áldott időszakban is hiányérzetet kelt benne. A feleségével közösen arra a következtetésre jutottak, hogy az ünnep akkor lesz teljesen tökéletes, ha egy unoka is berekeszti a családot.

Hirdetés

Ez a nyilatkozat bepillantást enged Gáspár Győző családi életébe, és azt a várakozást, amit az új generáció iránt érez. A jövendőbeli unoka nevének ismerete azt mutatja, hogy már előre gondolkodik a család jövőjén és az örökségük folytatásán. Ez a bejelentés nemcsak a család, hanem a közönség számára is izgalmas hír, hiszen bepillantást nyújt egy ismert személyiség személyes és családi életének intim pillanataiba.
„Mindenki azt mondta az osztálytársaim, barátaim közül, ha meglesz az első unokád, olyan karácsonyotok lesz… Evelin, már itt lenne az ideje!” – üzent a lányának a TV2 kameráin keresztül az édesapa, ám amikor a műsorvezető rákérdezett, hogy van-e ennek mostanában realitása, Bea asszony azonnal rávágta, hogy nem. A zebramintás ruhák királyát mindez láthatóan nem zavarta meg, és tovább mesélt, többek között arról, hogy szerinte mi lehetne majd a gyermek neve.

Hirdetés

„Vigyük végig a Viktor nevet! A Győző nem létezik, az csak kitalált név. A Győzőnek az eredeti neve Victorio, Viktor, Viktorka. És megmondom őszintén, ha lesz unokám, és ha fiú lesz, gyönyörű öltönybe öltöztetem karácsonykor, és azt fogom neki mondani: „Édes kisunokám!”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés