Hirdetés


Gáspár Győző, a magyar szórakoztatóipar egyik ismert alakja, 2012-ben jelentette be, hogy visszavonul a nyilvános élettől. Ez a döntés évtizedekig tartó televíziós karrier és számos kihívás után érthető lépésnek tűnik.

Hirdetés

Győző, aki 13 évet töltött a televíziózás világában, a visszavonulásáról szóló bejelentésében így fogalmazott: „Elfáradtam, megtörtem és úgy gondolom, nem szeretném újraépíteni azt, amit elrontottak nekem”. Ez a kijelentés egybeesik azzal az időszakkal, amikor ejtették ellene a pénzmosás vádját. A média és a közvélemény figyelme, amelyet ez a vád magával hozott, nyilvánvalóan nagy nyomást helyezett rá és családjára.

Hirdetés

Az RTL-nek adott interjújában Győző elmondta, hogy a családját ért támadások hatására döntött a visszavonulás mellett. Előtte még összeállított egy listát azokról a dolgokról, amelyek valóban fontosak számára: a pénz és a csillogás, vagy családja, Evelin, Virág és Bea. Úgy érezte, hogy nevét bemocskolták, és még egy búcsúszöveget is megfogalmazott, bár, saját bevallása szerint, „dikleksziás” lévén, a felolvasása nem sikerült különösen meghatóra.
Gáspár Győző visszavonulása jelentős változást hozott a magyar médiában, és újra felhívta a figyelmet arra, milyen hatással lehet a nyilvános személyek életére a média és a közvélemény nyomása.

Hirdetés
Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés