Hirdetés


Gáspár Győző, aki hosszú évek óta boldog kapcsolatban él feleségével, Beával, most őszintén beszélt arról, hogy a Párharc televíziós műsor harmadik évadában már nem voltak képesek egymást motiválni. A páros, akik az évad során kemény küzdelmeket vívtak, most szembesültek azzal, hogy el kell hagyniuk a műsort.

Hirdetés

Ez a kijelentés rávilágít a hosszútávú kapcsolatokban rejlő kihívásokra, különösen amikor együtt vesznek részt intenzív és nyomást gyakorló tevékenységekben, mint például egy televíziós verseny. Gáspár Győző megjegyzése rámutat arra, hogy még egy sok évtizede tartó, stabil kapcsolatban is előfordulhatnak időszakok, amikor a motiváció és az egymás iránti inspiráció csökken.

Hirdetés

A Párharcban való részvételük lehetőséget adott nekik, hogy új módon próbálják ki és értékeljék kapcsolatukat. A műsorból való távozásuk azt jelzi, hogy bár a motiváció csökkent, a párkapcsolatuk továbbra is fontos számukra, és más területeken továbbra is támogatják egymást.

Hirdetés

„Én úgy fogtam fel az egészet, hogy nyaralunk.”
– mesélte a Mokka reggeli adásában Győzi, aki büszke rá, hogy Beával a koruk ellenére is jól helytálltak az ügyességi feladatokban is.
„Számunkra most derült ki, hogy jó csapatjátékosok vagyunk. Csapatban jobban tudunk teljesíteni, mert ketten egymást már nem tudjuk motiválni, de az hogy van még egy harmadik, ötödik ember, akinek az élete tőlünk függ, akkor azért küzdünk.”
– fogalmazott az édesanya, aki azt is elmondta, hogy a műsor többi versenyzőjével is olyan jóban lettek, hogy azóta is napi szinten tartják a kapcsolatot.
„Azt gondolom, hogy tényleg megismertük egymást a csapattársakkal, és elviselhetőek voltunk. Szerettek rajtunk nevetni, velünk, együtt nevetni rajtunk.”
– mondta Bea, aki egyébként Stana Alexandrát és Meggyes Dávidot tartja a legerősebb párosnak.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés