Hirdetés


Gáspár Győző, ismertebb nevén Győzike és családja, ötven év után úgy döntöttek, hogy elhagyják jól ismert salgótarjáni otthonukat és új településre költöznek. A Bors cikke szerint Győzike már megosztott néhány képet az új villáról, ahol a következő évtizedeket tervezik eltölteni. A Gáspár család Salgótarjánból való elköltözése a sok élményt és kalandot maguk mögött hagyva, új fejezetet nyit az életükben.

Hirdetés

Az otthon, amely számos emléket őrzött és ahol Gáspár Evelin és Gáspár Virág a nyilvánosság szeme láttára váltak felnőtté, most új tulajdonosra vár. Az utcában, amelyet a paparazzók és a kíváncsi turisták gyakran látogattak, hamarosan elcsendesedik.

Hirdetés

Győzike házát mindenki ismeri ebben az országban (Fotó: Bors)

Hirdetés

Az új otthonról szóló részletek már Győzike Instagram-oldalán is megjelentek, ahol az épülő, kétszintes, legalább hat szobás villa képeit tette közzé. A család új lakóhelyének pontos helyszínét egyelőre nem árulta el, de várhatóan hamarosan bejelenti. A több évtizedes emlékeket maguk mögött hagyva, Győzike és családja új életet kezd, ami minden bizonnyal nem volt könnyű döntés.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés