Hirdetés


Gáspár Győző kiáll Orbán Viktor és a kormány mellett.
étrehozott egy alapítványt Gáspár Győző, ami a kisebbségi jogok felzárkóztatásáért felel. A showman így szeretne segíteni az embereknek, az üzenetet pedig eljuttatja Orbán Viktornak, a magyar miniszterelnöknek.

Hirdetés

A médiasztár hozzátette, hogy egyáltalán nem bánja, amiért sok kritikát kapott, amikor kiállt a magyar kormány mellett, sőt úgy fogalmazott, hogy az életét is odaadná a magyar kormányfőért.
„Rengetegen támadnak, de ez a jó az egészben. Akik ismernek, tudják, hogy mit akarok ezzel elérni. Akik támadnak, azok nyugodtan támadjanak! Ha kell, még a véremet is adom a miniszterelnök úrért! Ha azon múlik, akkor odaadom a véremet! Lőjenek le a miniszerelnök úrért! Képes lennék háborúba menni érte! Beletettem mindent abba, hogy ez az egész egy egységet alkosson.
Mikor egy vidéki cigánygyerekként feljöttem Budapestre 1999-ben, akkor mindenki kinevetett. Könyörgöm! Mi lett volna, ha egy papot játszok egy sorozatban? Akkor elítélnek?”- mondta Gáspár Győző Ábrahám Róbert vlogjában, amit a Blikk szúrt ki.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés