Hirdetés


Gáspár Győző, a népszerű showman, az 50. születésnapjának alkalmából rendkívül személyes vallomást tett a TV2 kamerái előtt. A megható interjú során Győző, könnyek között, nyíltan beszélt arról a súlyos kihívásról, amellyel már évek óta küzd: 2010 óta gyógyszerfüggőséggel harcol, és nála bipoláris valamint borderline személyiségzavart diagnosztizáltak. Ezek a betegségek extrém érzelmi ingadozásokkal járnak, az érintett hol kiemelkedő teljesítményre képes, hol pedig mély depresszióba süllyed.

Hirdetés

A showman azonban nem csak a nehézségekről beszélt; büszkén idézte fel nagyapja hatását, aki miatt hentes szakmát választott, és ahol kiválóan teljesített, például a legjobb párizsi készítésével. Győző szívhez szólóan mesélt arról is, hogyan találkozott élete szerelmével, Beával, aki minden helyzetben mellette állt, és elárulta, milyen fontos számára két lánya és a családi boldogság.

Hirdetés

Ez az interjú nem csak Gáspár Győző művészi oldalát mutatta meg, hanem az emberi, törékeny oldalát is, ami talán még közelebb hozza őt a közönségéhez. Az őszinte beszélgetés rávilágít arra, hogy a showman kulisszái mögött valódi érzelmek, küzdelmek és győzelmek húzódnak meg.
Felidézte, a tévéműsorokkal hogyan jutott el a csúcsra, de kitért arra is, miként birkózik meg a hírnévvel és azzal, hogy megosztó személyiség: „Én azért jöttem ebbe az országba, hogy a kommentelők támadjanak. Hála a jó Istennek, jó érzés, amikor támadnak. Pszichológiailag: ha nem támadnának, nem szeretnének. Ha nem szeretnének, nem mennének rá az oldalamra. (…) Ha nem kommentelnének, akkor az azt jelenti, hogy eltűntem, nem vagyok.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés