Hirdetés


A Hot! magazin év végi interjút készített a Gáspár-családdal, ahol Gáspár Győző és családja megosztották gondolataikat a 2023-as évről. A családfő hangsúlyozta, hogy a karácsonyi ünnepek alatt nem az ajándékokon van a hangsúly, hanem a szereteten és a közös hangolódáson.

Hirdetés

Győző kifejezte elégedettségét a családja idei teljesítményével, azonban egy dolog mégis hiányzik számára: a nagyszülői örömök. Elmondta, hogy osztálytársai közül sokan már unokáiknak örülhetnek, ami neki és családjának még várat magára.
Ez az interjú megmutatja a családi összetartás és a szeretet fontosságát Gáspár Győző számára, ami a karácsonyi ünnepek alatt különösen előtérbe kerül. A Gáspár-család éves visszatekintése rávilágít arra, hogy a közös élmények és a családi kapcsolatok milyen fontosak a mindennapi életben.

Hirdetés

Visszatekintve nincs oka panaszra:
“Csodálatos évünk volt! Úgy érzem, a Jóisten nagyon szeret bennünket. Nem volt betegség, sem fájdalom, el tudtunk menni szép helyre nyaralni, lett egy gyönyörű új autóm, mindenki boldog, és jól van. Ez az igazi ajándék. Az év elején fizettem ki az utolsó részletet a lányaim lakásából. Hatalmas boldogság járta át a szívemet, amikor átadtam nekik a kulcsot. Mindkettőnek hagytam egy levelet a lakásban, amiben azt írtam, hogy legyenek nagyon boldogok, találják meg életük párját, és élvezzék az életet”
– mesélte a magazinnak Győzi.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés