Hirdetés


Gáspár Győző, a népszerű magyar showman, nemrégiben ünnepelte ötvenedik születésnapját. E jeles alkalomból adott egy mélyen személyes interjút, amelyben visszatekintett az elmúlt évtizedekre, amelyek során egy nógrádi faluból a szórakoztatóipar csúcsára emelkedett. Az interjú során Győző a közönség szeme láttára váratlanul érzelmi összeomlást élhetett meg.

Hirdetés

A showman meglepő őszinteséggel nyilatkozott:
„2010 óta gyógyszerfüggő vagyok és azóta kiderült, hogy bipoláris és borderline személyiség vagyok. Pánikrohamaim vannak”
– tárta a nyilvánosság elé a nehézségeket, amelyekkel szembenézett. Ez a nyíltság ritkán látható a szórakoztatóiparban, és Győző bátorsága mély benyomást tett a közönségre.

Hirdetés

Az interjú során Győző a boldog gyermekkoráról is mesélt, ami a mai napig erőforrásként szolgál számára. Beszélt arról is, hogyan találkozott Beával, későbbi feleségével, akivel azóta is boldog házasságban élnek. Ez a történet a szeretet és a kitartás fontosságát hangsúlyozza, még a legnehezebb időkben is. Gáspár Győző őszinte vallomása és küzdelmei inspirálóak lehetnek mindazok számára, akik hasonló kihívásokkal néznek szembe az életben.
“1980-ban kerültem be az általános iskolában, ott megismertem egy leányzót, aki az én osztálytársam volt nyolc éven keresztül. Ő Beáta személyesen, akit én nem nagyon szerettem. Megmondom őszintén, ismertem őt az óvodából, ők azok az igazi gazdagok voltak”
– emlékezett vissza a Tények Plusz kamerái előtt a showman, aki anno kőműves szeretett volna lenni, de túljelentkezés miatt nem vették fel.

Hirdetés

“Nagyapám kitalálta: more, nincs hentes a családban, legyen egy hentes”
– mondta elmerengve Győző, aki ezután három éven át egy balassagyarmati iskolában élt és tanult. Még azt is elárulta, hogy a vizsgán a párizsit húzta ki, és büszkén hozzátette: „Én csináltam a legjobb párizsit.”
“Megmondom őszintén, gyűlöltem. Én arról álmodoztam, hogy egyszer nagyon híres ember leszek”
– hangsúlyozta, majd elárulta, hogy csak azért tanulta meg a szakmáját, hogy bizonyítson az édesanyjának és a nagyapjának.
A szerelem az iskolai évek után köszöntött be Győzi életébe. Bea, az a kislány, akit gyerekként nem igazán kedvelt, felnőtt és elrabolta a szívét.
„1993 áprilisában megkértem a kezét, majd abban az évben, július 17-én római katolikus szertartás szerint örök hűséget fogadtunk egymásnak. Rá egy évre megszületett Gáspár Evelin”
– emlékezett vissza.

Hirdetés

Mindeközben Gáspár Győzőt elvitte a showbiznisz. A TV2 legendás sikerműsorában, a Dáridóban tűnt fel először, ahol rögtön magára vonta a figyelmet. Még azt is elárulta, hogy hogyan kapta a „Győzike” nevet:
“2001-ben felkértek a Big Brother VIP-ba, hogy költözzek be. Én azt sem tudtam, mi az. Ott Bochkor Gábor rám adta azt a szót, hogy Győzike.”
Győző számára úgy tűnt, nincs megállás. A showbiznisz csúcsán volt, ám sokan nem szerették őt, s sokan a mai napig nem kedvelik. Ám mára ezzel megbirkózott, sőt, úgy gondolja, szükség van olyan emberekre, akik nincsenek oda érte.
„Lehet engem utálni, hogy beszélni sem tud, meg hogy szerencsétlen. Igen, szerencsétlen vagyok. Volt már Ferrarim, volt Lamborghinim, jelenleg egy McLarent adtam vissza. Kipróbáltam, az enyém volt szerződésileg négy-öt hónapig”
– sorolta az anyagi javakat Győzi, aki nagyon örül neki, hogy ennyi minden megadatott neki az évek során, de tudja, hogy ez sokaknak nem tetszik.

Hirdetés

„Én azért jöttem ebbe az országba, hogy a kommentelők támadjanak. Hála a jó Istennek, jó érzés, amikor támadnak. Pszichológiailag: ha nem támadnának, nem szeretnének. Ha nem szeretnének, nem mennének rá az oldalamra”
– mondta, majd hozzátette: „Ha nem kommentelnének, akkor az azt jelenti, hogy eltűntem, nem vagyok.”
Győzi egy rövid kitérőben megemlékezett Gáspár Zsoltiról is, aki a TV2 Farm VIP műsorának házigazdája lett. Elmondása szerint ő volt az, aki építette fel Zsoltit, ám a testvére belerúgott.
“Innen üzenem, hogy én szeretem őt. A testvérem. Egy vérből vagyunk”
– mondta, majd a gondolatai a családja felé terelődtek, ami miatt hamar könnyekben tört ki.
„Nekem olyan anyám volt, akit elvettek tőlem és az utolsó pillanatban nem tudtam vele megélni azt, hogy ő az anyukám, mert elszakítottak tőle. Elvették az édesanyámmal való kapcsolatot és ez nekem nagyon fáj. Nyolc éve engedtem el, és még mindig nagyon fáj. Most megkérdezhetnék, hogy hol volt az apám. Sehol. Apám nem része az életemnek”
– fogalmazott a magát ekkor már elsíró Gáspár Győző, majd hozzátette: ő éppen ezért neveli úgy a gyermekeit, hogy érezzék, van apjuk, mert neki nem volt.

Hirdetés

Győző nagy álma, hogy egyszer nagyapa legyen. Bár tudja, hogy a mai fiatalok később szülnek, nagyon várja, hogy Evelin és Virág anyuka legyen.
“Elégedett vagyok az életemmel, mint a nagy sztárok. Nekem nagyon jó érzés az, hogy felnéznek rám. Úgy éltem az 50 évemet, ahogy akartam. Én nem celeb akartam lenni, nem sztár, hanem a fekete dobozban akartam bent lenni “
– summázta történetét Gáspár Győző.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés