Hirdetés


Gáspár Győző és Bea asszony éppen Dubajban ünneplik 30. házassági évfordulójukat, ahol a gyönyörű pár két lányával együtt egy különleges ceremónián is részt vett. Az eseményen mindketten káprázatos ruhákban tündököltek: Bea egy ékkövekkel kirakott, fehér menyasszonyi ruhát, míg Győzike egy lenyűgöző ezüst hímzéses öltözetet viselt.

Hirdetés

A nagy nap alkalmából Győző saját közösségi oldalán osztotta meg a hosszú és boldog házasság titkát. Bejegyzésében a showman így fogalmaz: “A 30 éves jó házasságban nincs egyenlő és egyenlőtlen. Mindkét fél hiányt tölt be a másikban, mindkettő gondolatot ad a gondolatnak, célt a célnak, akaratot az akaratnak, s így gazdagodnak ők. Egy lélek és egy test. Együtt dobbanó szív: egy élet”.

Hirdetés

Ezen felül a szerelmes férj egy verset is küldött szeretett feleségének, ami újabb bizonyítéka annak a mély és erős köteléknek, amely őket összeköti. A szavak mély érzelmet és tiszteletet tükröznek, ami ékes bizonyítéka annak, hogy Gáspár Győző és Bea asszony házassága továbbra is erős és szeretetteljes, még 30 év elteltével is.
Sőt, egy verset is küldött Beának, ezt is mutatjuk:
“Már az elején tudtam, hogy te más vagy,
Te vagy az a nő, aki nekem nem az átlag,
Te vagy az a lány, akit óvok és védek,
Mert mindig beléd estem, mikor megláttalak téged,
És úgy éreztem, nem állhat már közénk soha senki,
Az utunk végén az égbe is együtt fogunk menni,
Együtt öregszünk meg, én a tied, te az enyém,
Olyan lesz az életünk, akár egy szép szerelmes regény”

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés