Hirdetés


Gáspár Győző, a közismert magyar celeb, nemrégiben a családjával együtt egy törökországi luxusszállodában ünnepelte 50. születésnapját. A hazatérés után, a magyar közélet számos tagja, köztük politikusok is, köszöntötték fel. Legutóbb a Mokka műsorában Győző büszkén mutatta be azokat a leveleket, amelyeket Szijjártó Péter külügyminisztertől és Novák Katalin köztársasági elnöktől kapott születésnapja alkalmából.

Hirdetés

A levelek és a politikusok figyelme megerősítik Gáspár Győző közéleti jelentőségét és a kulturális szférában betöltött szerepét. Győző büszkesége kifejezi azt a megtiszteltetést is, amit ezek a figyelmes gesztusok jelentenek számára. Ez a történet rámutat arra, hogy a kulturális és közéleti személyiségek számára a politikai elismerés is fontos visszajelzés lehet a társadalom részéről.

Hirdetés

Duró Dóra a Mi Hazánk Mozgalom politikusa „Kossuth-díjat is kap Győzike?” címmel reagált csípős posztban a fentiekre. Győző egy ideig kivárt, majd a Mandineren keresztül reagált, mondván Novák Katalin és Szijjártó Péter levelének volt előzménye.

“Én nagyra becsülöm őket, s ennek reményében – bár tudtam, kevés az esély rá, hogy eljöjjenek – meghívtam őket a születésnapomra, ahol csaknem kétszázan voltunk. A meghívókat elküldtem, és erre jött tőlük egy-egy hallatlanul udvarias levél, amelyben jelezték, nem tudnak részt venni az eseményen, majd mindketten boldog születésnapot kívántak. Emberi gesztust gyakoroltak. Erre jött Dúró Dóra, és nekirohant Novák Katalinnak, hogy miért köszöntötte fel Gáspár Győzőt. Idézek tőle egy jellemzést rólam a posztjából: »akivel kapcsolatban nem igazán lehet értelmesen meghatározni, hogy micsoda.« Kedves Dóra! Egy ember vagyok, akinek születésnapja volt. Egy ember, aki meghívott két, általa nagyra becsült közjogi méltóságot, akik udvariasan megírták, nem tudnak eljönni. Ön szerint válaszra sem kellett volna méltatniuk?”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés