Hirdetés


A népszerű magyar celebpár, Gáspár Győző és felesége, Bea a “Mokka” című műsor vendégeiként beszéltek a “Párharc” című műsor által kapcsolatukra gyakorolt kihívásokról és változásokról. A beszélgetés során nemcsak a műsorral kapcsolatos tapasztalataikat osztották meg, hanem személyes életük egy másik fontos részletét is.

Hirdetés

Kiderült, hogy Győző egy nemrégiben végzett műtétje után jelentős változáson ment keresztül. Ez a beavatkozás és a kapcsolódó felépülési időszak úgy tűnik, hogy mélyen befolyásolta Győzőt, mind fizikálisan, mind érzelmileg. A pár nyíltan beszélt arról, hogy ezek a változások milyen hatással voltak közös életükre és a kapcsolatuk dinamikájára. Ez a beszélgetés betekintést engedett abba, hogy a külső események és a személyes fejlődés miként befolyásolhatják a párkapcsolatokat, és hogyan alakítják át azokat.

Hirdetés

“Dr. Tizedes György, Pécs. Az volt az a pont, amikor lementem Pécsre, megműtött, hazajöttem, és onnantól kezdve bementem Salgotarjánban a boltba, megláttam a pultot, és onnantól kezdve azt mondtam, hogy nekem nem kell”
– magyarázta Győző a húsok kapcsán.
Ez volt az a pont, ahol megváltozott az élete, és elkezdett teljesen máshogy táplálkozni, valahogy nem kívánta többet a húst, viszont megszerette a főzeléket.
Hogy pontosan mi az összefüggés a műtét, a doktor, és a nagy életmódbeli változás között, az nem igazán derült ki végül, de az biztos, hogy innen változott meg teljesen Győző életvitele.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés