Hirdetés


Gáspár Győző, a közismert médiaszemélyiség, közösségi médián keresztül tett közzé egy meglepő bejelentést: elárulta, hogy az utóbbi időszakban néhány plusz kilót szedett fel. Győzike egy csütörtök délelőtti Instagram-videóban mutatta meg, amint mérlegre lép, amely 117 kilót mutat. Ebből adódóan úgy döntött, hogy diétába kezd, hangsúlyozva, hogy mindezt orvosi felügyelet nélkül tervezi megtenni.

Hirdetés

A bejelentésében Győző továbbá megosztotta, hogy miért tartja fontosnak az életmódváltoztatást: nehezen kapaszkodik fel a második emeletre, légszomjjal küzd, és fellépőruhái sem állnak már olyan jól rajta, ami miatt rosszul érzi magát a bőrében.

Hirdetés

“Drága Barátaim, Testvéreim!
Tudjátok, hogy milyen hiú vagyok és fontos nekem a külső, a megjelenésem, de egész életemben küzdöttem a túlsúllyal. Éppen most nagyon nehéz. A második emeletre is lihegve tudok felmenni. Most újra válságban vagyok, több mint 5 éve kivetettem a gyomorgyűrűm, mert már abból is elegem lett. Egyre jobban zavar ez a rengeteg plusz kiló… 117 kiló.. Mi van? Most újra olyan vagyok, mint akit egyenesen a vágóhídra is vihetnének. Szörnyen érzem magam a bőrömben, a gyönyörű fellépő ruháim sem jók rám már, legtöbbször csak melegítőben járok, mert abban érzem magam kevésbé kötözött sonkának. Most hoztam egy döntést, annyi mindent leküzdöttem már, most megpróbálok mindenféle orvosi beavatkozás nélkül lefogyni! Gyomorgyűrű és műtét szóba sem jöhet! Betöltöttem az 50-et, itt az ideje az egészségemmel is foglalkozom! Hamarosan jelentkezem újra, az eredményekkel!”
– írta a posztban.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés