Hirdetés


Egy szórakozóhely pultosával keveredett heves szóváltásba. Csak a szerencsén múlt, hogy nem fajult tettlegességig a konfliktus.
Az interneten kezdett terjedni egy hétvégén készült videó, ahol Gáspár Laci magából kikelve kiabál egy szórakozóhely előtt az ott dolgozókkal, és a felvételek tanúsága szerint csak a szerencsén múlt, hogy nem fajult tettlegességig az incidens.

Hirdetés

Az X-Faktor mentora egy idő után elővette a telefonját, hogy felvegye az egész konfliktust. „Most mondjad, tesó! Élőben mondod, 350 ezer néző néz” – hallható a felvételen, az azonban nem derült ki, hogy pontosan kinek is címezte szavait az énekes, – írja a story.hu
A hír hatalmas port kavart, ezért szerdán reggel Balázsék élő rádióadásban hívták fel őt, hogy maga Laci mondhassa el, mi is történt pontosan.
„Ültünk a pultnál, nagyon jól éreztük magunkat, és nem vettem észre, hogy már négy óra van, vagy fél öt… nem tudom pontosan,mikor zár az a hely. Nekünk nem lett szólva, hogy mikor zárnak, nem tudtuk, nem néztünk körül. Sötét van bent, nem látszódott, hogy hajnalodik. Az egyik pillanatról a másikra, ahogy kértük ki az italokat, a pultos srác olyat szólt, hogy nem akartam elhinni.

Hirdetés

Valami olyasmit, hogy ‘takarodjatok innen most már’… nagyon durván” – mesélte Laci, hozzátéve: nem hagyta magát, számon kérte a pultost, amiből akkora vita kerekedett, hogy dulakodni kezdtek, sőt, a feleségét is meglökték.
“Akkor aztán tényleg elborult az agyam: mondtam, hogy ‘akkor dobjál ki, fogjál meg és verjél meg!’ És mondta, hogy meg fog verni” – fogalmazott.
Végül kint, a szórakozóhely előtt folytatták tovább a vitát. Itt készült a videó is, amelyről elmondta, hogy nem indított élő videót, csupán azért vette elő a telefont, hogy védekezzen. Azonban felvételt készített az esetről, amelyet az ügyvédjével is megosztott. – írja a Blikk.

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés