Hirdetés


Az idei X-Faktor mentorai közé csatlakozott Valkusz Milán, a ValMar-duó tagja, aki már régóta a zenei háttérben tevékenykedik, és most először támogathatja hivatalosan is az énekes tehetségeket a tévében. A Fókusznak adott interjújában izgatottan beszélt az élő showkra való felkészülésről, terveiről, hogy saját dalokat is ír a versenyzők számára.

Hirdetés

Valkusz új mentortársai, Majka és Gáspár Laci is pozitívan nyilatkoztak róla. Valkusz elmondása szerint a castingok során már sikerült jól összehangolódniuk. Habár Gáspár Lacit nem ismerte még korábban jól, úgy érzi, hatékonyan tudnak együtt dolgozni.

Hirdetés

Gáspár Laci a csatornának nyilatkozva elárulta, hogy Valkusz Milánt könnyű kibillenteni a nyugalmából, ami a verseny során érdekes pillanatokat szülhet. Az énekes hozzátette, hogy éppen ezért különösen izgalmas lesz a közös munka, hiszen Valkusz hozzáállása új színt visz a műsorba.

“A Milánt imádom. Nagyon nagy forma. Hú, de jó, hogy ő itt van! Lehet vele spanoskodni, de közben meg nagyon nincs humorérzéke, és ez nagyon jó, mert nagyon komolyan vesz mindent. Én ezt imádom, lehet vele játszani, ki lehet őt készíteni egyébként a semmivel”

– mondta a zenész.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés