Hirdetés


A Miss Influencer Hungary szépségverseny és tehetségkutató rangsorában nemrégiben kihirdették a legjobb 100 tartalomgyártót. Az esemény, mely egyedülálló kezdeményezésként indult, a közelmúltban Dubajban került megrendezésre, ahol nemcsak a versenyzők tehetségét, hanem az influencer-szféra jelenlegi állapotát is megvilágították. A verseny következő állomása Magyarország lesz, ahol 18 év feletti, minimum tízezer Instagram-követővel rendelkező magyar állampolgárok mérhetik össze tudásukat.

Hirdetés

A rangos listára Gáspár Virág is felkerült, aki nem csupán a közösségi médiában tűnt ki, de életmódváltásával és kitartó munkájával is példát mutat. Virág, Gáspár Győző és Gáspár Bea legkisebb lányaként, az elmúlt években jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg, és ezen az úton továbbra is kitartóan halad. Instagramon 88 ezer követővel büszkélkedhet, ami bizonyítja népszerűségét és elkötelezettségét a tartalomgyártás terén.

Hirdetés

A verseny nemcsak a szépséget és a közösségi média hatását helyezi előtérbe, hanem a tehetséget is díjazza. A győztes nemcsak elismerést, hanem 5 millió forintot és egy all inclusive dubaji utazást is nyer. A zsűri szintén impozáns: Rubint Réka vezetésével Vasvári Vivien, Balogh Levente, Csuti, és Kabát Peti is helyet kapott a döntnökök sorában.
A verseny tehát nem csak a szépséget, hanem a tartalomgyártók kreativitását és közösségi befolyását is fókuszba helyezi, így a résztvevők számára kiváló lehetőség a megmérettetésre és a további fejlődésre. Gáspár Virág szereplése pedig különösen figyelemre méltó, hiszen ő nem csupán az influencer világban, hanem a személyes fejlődés terén is példaértékű teljesítményt nyújt.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés