Hirdetés


Közeledik a Miss Influencer Hungary 2023 eredményhirdetése, és a verseny szervezői most bejelentették, hogy számos ismert hazai celeb került be a Top 100-ba. A verseny első alkalommal Dubajban zajlott, és most Magyarországon is lehetőséget adnak a véleményvezéreknek arra, hogy megmutassák magukat.

Hirdetés

Azok a jelentkezők vehettek részt a versenyen, akiknek legalább 10 ezer követőjük van a közösségi média platformokon. Az elődöntőbe összesen 100 versenyző jutott be, akik között számos ismert hazai személyiség is található. A verseny fődíja ötmillió forint készpénz, így a tét igencsak magas.
Az idei zsűriben olyan hírességek vesznek részt, mint Rubint Réka, Vasvári Vivien, Balogh Levente és Kabát Péter. A zsűri tagjai kiemelt figyelmet fordítanak az öltözködési stílusra, a beszédhangra, az érvelésre és az általános kisugárzásra is. Az eredményhirdetést a közeljövőben tartják, és az öt millió forintos fődíj mellett számos más ajándék is várja a verseny résztvevőit.

Hirdetés

Az egykori ValóVilág lakói mellett szépségversenyek döntősei és győztesei is szerepelnek a Top 100-ban, de akadnak olyan énekesnők is, akik korábban X-Faktorban nyertek. Talán a legnagyobb meglepetést az jelenti, hogy Győzike egyik lánya is részt vesz a versenyen.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés