Hirdetés

Fotó: Blikk


Gáspár Zsolt nyíltan beszélt a kapcsolatáról testvérével, Győzővel, aki nemrég ünnepelte 50. születésnapját. A két testvér közötti viszony időnként feszült volt, amit a rajongók is észlelhettek. Többször előfordult, hogy nyilvánosan kritizálták egymást, és heves vitáik is voltak. Ennek ellenére Zsolt elismeri, hogy a testvéri kötelék erős maradt a nehézségek ellenére.

Hirdetés

Ebben az őszinte beszélgetésben Zsolt megosztotta, hogy a kettejük közti viszony bonyolult, de ellenállt az idő próbájának. Az ünneplés alkalmából kifejezte szeretetét és tiszteletét testvére iránt, jelezve, hogy bár voltak nehéz időszakok, a szeretet és a támogatás mindig megmaradt közöttük.

Hirdetés

“Születésem óta ismerem és szeretem Győzőt, legyen bár köztünk nézeteltérés, vagy akár hangos vita. Mert, hogy ezekből is kijutott nekünk életünk során bőven. De a lényeg az, hogy a mi szövetségünk örök és széttéphetetlen. Győziék már az ünnepek előtt nyaralni mentek, ahogyan teszik ezt évek óta mindig. Ezért nagyon korán keltem, hogy én legyek az első, aki köszönti. Egy üzenetet küldtem neki és néhány számomra kedves emlékeket idéző közös fotónkat a múltból”
– magyarázta Zsolti a Borsnak.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés