Hirdetés


Közel húsz évvel ezelőtt robbant be a magyar médiába az eredeti Győzike Show, amely azóta is emlékezetes maradt a nézők számára. A műsor újraindítása már most hatalmas port kavart, és sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy a Gáspár család tagjai részt vesznek-e az új sorozatban. Gáspár Zsolti, a showman testvére, biztosra veszi a sikerét, de a részletek még homályosak.

Hirdetés

Gáspár Zsolti, a showman testvére, azonban úgy véli, hogy az új Győzike Show-ban hatalmas sikert fognak elérni. „Nagyon örülök, hogy újra terítékre kerül a Győzike Show, mert testvérem úttörője volt ennek a műfajnak. Rengetegen támadták és pocskondiázták a műsort, aztán mégis mindenki bekameráztatta az életét. Az én családomon kívül! Több alkalommal is próbálták ugyanis behálózni a feleségemet, az ikergyerekeimet és a nagyobbik lányomat, de nem jártak sikerrel.

Hirdetés

Büszke vagyok arra, hogy a mai napig nem adták be a derekukat, és mi nem adtuk el a családunkat, pedig igen komoly ajánlatot kaptunk. De bennünk nem ilyen vér folyik. Ők nem születtek a rivaldafénybe. Azt sem szeretik, ha én szerepelek, de majd meglátjuk, mit hoz a jövő…” – mondta Gáspár Zsolti a Story magazinnak.
Az új Győzike Show továbbra is heves érzelmeket vált ki, és izgalmat kelt, akár az első epizódok idején, akár most, évekkel később.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés