Hirdetés


Gáspár Zsolt életében váratlan és megható esemény történt a születésnapján kapott egy levél formájában. 48. születésnapján rengeteg jókívánság érkezett hozzá családtagoktól, barátoktól és kollégáktól, de a “Farm VIP” gazdájának leginkább egy üzenet jelentett sokat: testvére, Győző jókívánságára várt leginkább.

Hirdetés

Köztudottan sok volt közöttük a konfliktus az elmúlt években:
„Valójában nem volt köztünk igazán mély harag, de az is igaz, hogy az utóbbi években nem voltunk jó testvérek sem. Pedig annak idején nem akadtak összetartóbb fivérek a környéken. Győző igazi bátyóként viselkedett velem és ott állt mellettem, ha szükségem volt rá. Mindig felnéztem rá és azt sem felejtem el neki soha, hogy maga mellé vett a műsorokba is, vagyis tulajdonképpen neki köszönhetem, hogy engem is megismert az ország”- kezdte a Ripostnak Zsolti.
„Túl sok időt vesztegettünk el…”

Hirdetés

„Igazából voltak vitáink és még biztosan lesznek is, hiszen mindketten nagyon erős egyéniségek vagyunk, de remélem, hogy mi mégis lehetünk az a két dudás, akik megférnek egy csárdában, hiszen mégiscsak vér vagyunk egymás véréből. Túl sok időt vesztegettünk el és egyikünk sem lesz már fiatalabb. Arról nem beszélve, hogy nekünk kell jó példával elől járnunk a gyerekeink előtt és nekünk kell megmutatnunk, hogy a család akkor is család marad, ha nem is mindenben értünk egyet”
Egy verset kapott Győzőtől

Hirdetés

„Mikor kicsi voltam, még nem tudtam, honnan és miért jöttél, csak elfogadtam.
Aztán úgy elrepültek fölöttünk az évek, minden nehézség ellenére szeretlek téged ha utálsz is engem.
Mert van valaki a világon, aki hasonlít rám, s vele volt a gyermekkorom jó csak igazán!
Sokszor nem is értem, hogy tudunk mi egymás mellett igazi háborút robbantani…
De minden csakis úgy jó, ahogyan van, hiszen nélküled én sem lennék önmagam.
Szeretlek téged, drága testvérem, akkor is, ha néha ezt nem is érzed. Boldog születésnapot!”- olvasta fel a gazda elcsukló hangon Győzike neki címzett versét.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés