Hirdetés

Gáspár Zsolti és Demcsák Zsuzsa a Farm VIP műsorvezetői – forrás: TV2


Gáspár Zsolti, ismert televíziós személyiség, a közelmúltban a Mokka műsorban vendégeskedett Demcsák Zsuzsával, és a megszokott stílusában ismét egy intim részletet fecsegett ki a nyilvánosság előtt. Ebben az esetben a műsorban megemlítette Polgár Tündét, az üzletasszonyt, aki egyike a “piros csapat” tagjainak egy ismeretlen showműsorban.

Hirdetés

Zsolti elmondta, hogy Polgár Tünde az ő személyes kedvence, és külön gratulált neki a reggeli műsorban, amiért “a pottyantós WC-t nagyon jól meg tudta szokni, nagyon jól tudta használni.” Ez a megjegyzés bizonyos mértékben kellemetlen helyzetet teremtett a műsorban, mivel a téma intim jellege miatt nem feltétlenül illendő a nyilvános vitára.
A műsorvezető társa, Demcsák Zsuzsa, gyorsan közbevágott, hogy elkerülje a további kínos pillanatokat, és a beszélgetést más, kevésbé pikáns témára terelte.

Hirdetés

Ez az esemény rávilágít arra, hogy a televíziós műsorokban a műsorvezetőknek gyakran kell helytállniuk váratlan és kényelmetlen helyzetekben. Gáspár Zsolti szokásosan nyílt és közvetlen stílusa néha kínos pillanatokat szülhet, amelyek kihívást jelentenek a társ-műsorvezetőknek és a közönségnek egyaránt. Az ilyen típusú beszélgetések kezelése mindig egyensúlyozás a közönséges és a szórakoztató között, és ezúttal Demcsák Zsuzsa profizmusa segített a helyzet kezelésében.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés