Hirdetés


A fiatal magyar énekes, aki sorra tölti meg a Puskás Arénát és európai turnén vesz részt, vitathatatlanul hatalmas sikernek örvend. Ez a sikertörténet nemcsak a közönséget, de a szakmát is lenyűgözi. Több ismert hazai előadó és szakértő is elemezte már, hogy mi állhat a fiatal tehetség sikerének hátterében.

Hirdetés

Sokan úgy vélik, hogy az énekes zseniális tehetséggel rendelkezik, ami magyarázatot adhat a sikereire. Mások azonban arra kíváncsiak, hogy milyen egyéb tényezők járulhatnak hozzá a sikeres karrierhez. Geszti Péter, a híres magyar dalszerző és zenei producer, a femcafe.hu-nak adott interjújában osztotta meg saját nézőpontját ebben a témában.

Hirdetés

Geszti véleménye szerint a tehetség mellett számos más tényező is szerepet játszik egy előadó karrierjében, például a kitartás, a szorgalom, és a helyes döntések meghozatala. Az ilyen elemzések segítenek jobban megérteni, hogy mi teszi ki egy fiatal énekes sikerének receptjét, és hogy milyen utat kell bejárnia ahhoz, hogy elérje a csúcsot.
„Érdekelne, hogy ő egyébként, hogy él, hogyan és mennyit dolgozik, vagy épp mit gondol arról, hogy miből is áll össze az ő sikere. Nagyon tehetséges fickónak tartom őt, és nincsenek véletlenek: az nem úgy van, hogy valaki máról-holnapra csak úgy jön és híres lesz valamivel, amiről nem is tudjuk, hogy micsoda” – kezdte a műsorvezető, aki végül arra jutott, hogy a zenei tehetség önmagában nem elég. Azahriah személyisége a másik kulcs, aminek sikerét köszönheti.

Hirdetés

„Emögött ott van még a social media storm, azaz a közösségi média vihar is, vagyis a tudatosan felépített youtuber karrierjének egy pontján, mire összeszedett magának többszázezer követőt, egyszer csak előállt valamivel, ami jelen pillanatban egy zenei produkció, ami iránt óriási az érdeklődés azoktól is, akik őt már alapból követték egy egészen más dolog miatt. Ezen az alapon egyébként jöhetett volna azzal is, hogy sneakereket kezd el gyártani, azt is nagyon nagy számban megvették volna – ez persze nem von le semmit az ő zenei érdekességéből” – magyarázta Geszti Péter.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés