Hirdetés


„A Hálaadás hetében vagyunk, amikor azon elmélkedünk, miért lehetünk hálásak az életünkben„ – kezdte Gombos Edina egyik legutóbbi Instagram-posztjában, amelyben kifejtette: Floridában az a szokás, hogy ebben az időszakban kezdik el feldíszíteni a fákat.

Hirdetés

„Hálaadáskor összejön a család, sokan szabadságot vesznek ki, így együtt lehet ünnepi díszbe öltöztetni a fát (és az egész házat). Mivel a következő napok a nagy főzésekről, a közös családi programokról szólnak, – amerikai szokás szerint – , mi is beállítottuk a fánkat a bejárat mellé, az étkezővel közös vendégfogadó nappaliba, aminek az ablaka az utca felé néz. A szomszédokkal egymás fáit csodáljuk, amikor elsétálunk a házak előtt. Lassan az előkertekbe is kikerülnek a karácsonyi világítások….”

Hirdetés
Csodáld meg te is:


Múlt éveben megmutatta, milyen az otthona. Atyaég, mi van ott!
Ez az eddigi legszemélyesebb kisfilmünk! Az ünnep közeledtével úgy gondoltuk, most kivételesen az otthonunkba invitálunk benneteket. Előre hoztuk ezüstvasárnapra a karácsonyi ünneplést és vendégeket fogadtunk, Alberto szülei érkeztek hozzánk.

Hirdetés
Együtt főztünk kubai és magyar ételeket, majd szépítettük az otthonunkat. A festés, fúrás-faragás, falatozás mellett pedig régi, kedves történeteket idéztünk fel, amik által jobban megismerhetitek a családunkat. A nap végén megmutatjuk nektek a városközpont és a helyi házak karácsonyi díszkivilágítását. /Az ünnepi fények a videó 22. percétől láthatóak./

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés