Hirdetés


Gratulálok ezeknek az élőlényeknek, akik ezt a szerencsétlen kutyát, ma délután sorsára hagyták Nyírbogdány és Kék között a vasúti átjáró piros jelzésénél.
Szívszorító volt nézni, hogy fut a kocsi után. Itt van nálunk, aki szeretné örökbe fogadni szóljon. Holnap délután viszem a menhelyre.
Így tudsz segíteni a baja jutott állatokon:
Alapítványunk olyan aktivistákból áll, akik évek óta szívvel- lélekkel segítik, mentik a bajba jutott állatokat. Tagjaink elkötelezettek és hivatásként kezelik az állatvédelmet és az állatmentést, igyekszünk hatékonyan és gyorsan fellépni, ha egy bajba jutott ártatlan lény segítségre szorul.
Mindannyian vegánok vagyunk, mindennapjainkban is arra törekszünk, hogy a lehető legkevesebbet ártsunk az élőlényeknek és a természetnek. Számunkra egy csirke élete ugyanolyan fontos, mint egy kutya vagy cica élete. Életmódunkkal igyekszünk példát mutatni, hogy lehet az állatok kihasználása nélkül, ráadásul egészségesebben is élni. Ha kérdésed van életmódunkkal kapcsolatban, írj nekünk!

Hirdetés

Legfőbb feladataink:

  • Balesetes, elütött állatokhoz kiszállás, orvoshoz juttatás
  • Az állatkínzások, állatbántalmazások, felelőtlen, hanyag állattartás áldozatainak megmentése, gyógyítása és elhelyezése ideiglenes vagy végleges gondozásba
  • Felelős állattartásra való felhívás, adott esetben felszólítás, ha szükséges, hatósági segítséggel
  • Más állatvédelmi illetve állatmentő szervezetekkel való együttműködés, összefogás a bántalmazott, sérült, segítségre szoruló állatokért
  • Különböző menhelyeken való munkálatok, felújítások, bővítések, kreatív tevékenység végzése
  • A bejelentett esetekhez való kiszállás és személyes intézkedés, akár hatósági segítséggel

Bejelentéseiteket a pontos adatokkal, esetleírással, elérhetőséggel valamint bizonyító fotóval vagy videó felvétellel az info@allatmentoszolgalat.com e-mail címre várjuk.
Munkásságunk:
Mentéseinket, védenceinkről szóló híreket, ideiglenes befogadóra vagy gazdira váró állatainkat a Facebook oldalainkon találhatjátok meg.
Nyomon követhettek minket , ahol igyekszünk a lehető legtöbb információt megosztani Veletek.
Cicáink és cicásaink mindennapjait pedig a követhetitek.
Tőled az 1% nekik az élet!
Állatmentési tevékenységünket civil adományokból finanszírozzuk. Szerencsére sokatoknak fontosak az állatok, ezért sokan, sokféleképpen segítettétek munkánkat, mentettetek velünk állatokat és lettetek az életünk részesei, a csapatunk mozgatórugói.
Adományaitok és az adó 1% felajánlásaitok lehetővé teszik, hogy folyamatosan tudjuk menteni a rászoruló állatokat, fejlesszük eszközeinket, felkaroljunk kisebb szervezeteket, civileket és meg tudjuk valósítani azokat a projekteinket amik nevetséges ábrándozásoknak tűntek.
Szeretnénk fejlődni és szeretnénk, ha mások általunk fejlődnének! Megcsináljuk Együtt?
Adószámunk: 18334461-1-42, Állatmentő Szolgálat Alapítvány

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés