Hirdetés


A Balaton és környéke változásai nem mindenkit győznek meg. Gregor Bernadett színésznő a Partizán legújabb adásában osztotta meg, hogy hiányzik neki a régi Balaton hangulata, és a mai tömeg és változások miatt már nem szívesen látogat oda.

Hirdetés

„Ami most van, az engem kifejezetten zavar,” mondta Gregor. Azt is hozzátette, hogy pontosan ezért választotta otthonául egy csendes zsákfalut, távol a nyüzsgő Balaton-parttól: „Engem zavar a sok ember. Amit elmondtál, hogy mivé lett a Balaton-part, az engem nem vonz.”
A színésznő észrevételeit még tovább erősíti, hogy a vendégek igényei is megváltoztak az idők során. Ma már sokan olyan minőséget és kialakítást keresnek a magyar tenger mellett, mint amilyeneket a horvát tengerparton találhatnak.
Érdekes, hogy Gregor nem az első híresség, aki kritikusan nyilatkozott a Balatonról. Nemrég Pásztor Anna is osztotta meg véleményét, és a tó árait „drágának”, míg a hangulatot „DNS-katyvasznak” nevezte.

Hirdetés

A kérdés, hogy a Balaton változásai vajon milyen hatással lesznek a jövőbeni turizmusra, és hogy a magyar tenger képes lesz-e visszahozni azt az egyedi varázst, amelyért annyian szerették.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés