Gúnyolódott az értelmi sérült versenyzőkön – Schwarzenegger úgy leoltotta, hogy kő kövön nem maradt

Hirdetés

Netes trollnak lenni sosem kifizetődő, néhány órányi figyelemért cserébe népharagot kell elviselni. Vagy még rosszabb esetben Arnold Schwarzeneggerbe botlik az illető…

A sztár elkötelezett híve a Speciális Olimpiának, nem véletlenül volt a díszvendége az eredményhirdetésnek, és lapogatta meg a szervezőktől kezdve az egyébként értelmi vagy halmozottan sérült versenyzőkig (ezért speciális olimpia) mindenki hátát. A versenyt ráadásul Schwarzenegger eredeti hazájában, Ausztriában tartották, és nemcsak vendégként és a rendezvény nagyköveteként volt jelen, de szponzorálta is az eseményt. Ehhez még vegyük hozzá, hogy Timothy Shriver, a Speciális Olimpia elnöke Schwarzi exfeleségének, Maria Shivernek a testvére, máris értjük, miért gurult be annyira a Terminátor a kommentelőre.

A hozzászóló kifejtette, hogy szerinte a Speciális Olimpiának nincs semmi értelme. Az Olimpia arról szól, hogy a világ legjobb sportolói mérkőznek meg egymással. Az, hogy retardáltak versenyeznek, az ennek az ellenkezője.
Schwarzi válasza:
“Annyira buta és gonosz ez a komment, hogy nem is fogom letörölni, de még letiltani se foglak (még), mert ez egy jó ok arra, hogy tanulj valamit. Neked ezek után két lehetőséged van. Biztosíthatlak róla, hogy ezekben a sportolókban bátorságból, jóakaratból, észből és képességből – sőt, igazából minden pozitív emberi tulajdonságból több van, mint benned. Szóval, az egyik lehetőség, hogy a nyomdokaikba lépsz – tanulsz tőlük, és próbára teszed magad, hátha tudsz adni valamit a világnak. Vagy: maradsz a saját utadon, és továbbra is egy szomorú, szánalomra méltó, irigy internetes troll leszel, aki az égvilágon semmit nem tesz hozzá a világhoz, csak kicsinyes féltékenységből kigúnyolja azokat, akik vele szemben igen. Tisztában vagyok azzal, hogy igazából csak egy kis figyelmet szeretnél, úgyhogy hadd legyek egyértelmű: ha úgy döntesz, hogy így folytatod, akkor az égvilágon senki nem fog emlékezni rád.”

Hirdetés

A Speciális Olimpián egyébként a magyar csapat is részt vett, tehát őket is megvédte a színész.

Forrás: lemon.hu
Hirdetés