Hirdetés


Évek óta rettegésben tartotta gyilkosa azt a magyar családanyát, akinek holttestét a hollandiai Oranje csatornában találták meg néhány napja, írja a Bors.
Mint ismert, egy járókelő lett figyelmes a tetőcsomagtartóra, amivel a feltételezések szerint a drogdílerként tevékenykedő férje, Jan dobta Évát a vízbe.

Hirdetés

A lap megkeresésére az áldozat édesapja közölte, a jövő héten mennek Hollandiába a magyar nagykövethez és a konzulhoz, hogy az ilyenkor szokásos ügyeket elintézzék. A szakértők még vizsgálják a halál pontos okát, körülményeit és idejét.
2020 januárjában tettem a rendőrségen bejelentést, hogy semmilyen módon nem érem el a lányomat. Biztos vagyok benne, hogy a férje fogva tartotta, hiszen Évára nem volt jellemző, hogy eltűnjön
– fogalmazott István, aki ismerte a feltételezett gyilkost.

Hirdetés

Mint mondta, a gyanúsítottat már korábban is egy brutális, elmebeteg pszichopatának tartotta.
Hiába próbáltam a lányomat megvédeni tőle. Éva 2019-ben hazajött. Egy ideig nálam lakott, aztán kibérelt egy lakást. A férfi utánajött, megtalálta és nagyon megverte. Hiába tiltották ki Magyarországról, hiába volt vele szemben távoltartási végzés érvényben, semmi sem állította meg. Csakis pszichikai vagy fizikai erőszakkal vehette rá a gyermekemet, hogy ismét kimenjen vele Hollandiába
– emlékezett vissza.
Hirdetés

A férfinek meggyőződése, lányának azért kellett meghalnia, mert újra el akarta hagyni párját, aki attól tartott, kitálal a rendőrségnek.
Jan kemény drogdíler volt és féltette a birodalmát, állítja az apa.
A holland lapokat beperli, amiért a halott gyermekét rágalmazzák.
Egyes kinti orgánumok azt állítják, hogy prostituáltként és kábítószer-kereskedőként dolgozott, de ebből egy szó sem igaz
– közölte.
Éva két kiskorú gyermeket nevelt holland férjével, amíg 2019-ben Roxánát és az ifjabb Jant ki nem emelte a családból a holland gyámhatóság. Ők most egy védett házban élnek. Istvánnak szándékában áll a gyerekeket magához venni.

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés