Hirdetés


Múlt hét szerdán hirtelen csend lett a Csongrád megyei Röszkén és a mórahalmi mentőállomáson. A mentőautósofőrként dolgozó Hatvani Balázs tragikusan fiatalon, 47 évesen meghalt. A frontvonalban harcolt és segítette a betegeket a járvány összes hullámában, mégis a koronavírus vette el az életét.

Hirdetés

Balázs családja – felesége Andrea, és három gyermekük, Barnabás, Eszter és Zalán – a tragédiával nemcsak a családfőt, férjet és édesapát vesztették el, hanem kilátástalan helyzetbe kerültek. Ugyanis a család vállát több hitel nyomja, ami most anyagi helyzetüket nagy veszélybe sodorta.

Hirdetés
Hatvani Balázs nagy állatbarát volt, gyermekeinek is ezt a szemléletet adta át © ÉSZKSK
A mentős bajtársak, élükön Gera Zsolt mentésirányítóval adománygyűjtésbe kezdtek, aminek köszönhetően 12 óra alatt több, mint 2 millió forint gyűlt össze a család számára. Mellettük az Északi Szánhúzó Kutyások Sportklubja jótékonysági kutyás sporteseményt és gyűjtést szervezett.

Hirdetés
JÓPÁR ÉVE CSATLAKOZTAK HOZZÁNK BALÁZSÉK, MIVEL A KÉT FIA JUNIOR KATEGÓRIÁBAN KUTYÁS FUTÓVERSENYZŐK, RÁADÁSUL IGEN SZÉP EREDMÉNYEKKEL BÜSZKÉLKEDHETNEK. EZÉRT MAGÁTÓL ÉRTETŐDŐ VOLT, HOGY MI IS IGYEKSZÜNK SEGÍTENI
– mondta a Borsnak Dér Andrea, a sportklub elnöke.

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés