Hirdetés


A 96 éves öregember a fiatal lányhoz megy, de amikor elkezd táncolni, szinte senki sem hisz a szemének.
Egy 96 éves férfi és fiatal táncpartnerének lenyűgöző videója mutatja, hogy a tánc és a zene valóban gyógyító hatásúak lehetnek. A férfi, Tom, úgy döntött, újra táncra perdül a felesége elvesztése után, és a kaliforniai Los Angelesből származó tehetséges táncosnő, Liya Kazbekova segít neki ebben.

Hirdetés

Kazbekova, aki tánctanár, koreográfus, társastáncos, tanácsadó és nemzetközi versenyek döntőse, egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg Tom és saját közös táncukat. A bejegyzéshez a következőt írta: “Ő 96 éves és táncos ❤️ Az én inspirációm és motivációm. Taps a tanítványomnak – Tomnak. Aki egyszer táncos lesz, az örökké táncos marad.”

Hirdetés

A videón látható, ahogy Tom azonnal életre kel, amint a háttérben trombita szól és megkezdődik a tánc. Az emberek imádták a videót, és a kommentekben dicsérték a párost. Egy hozzászóló így fogalmazott: “Wow, igazi inspiráció és az életszeretet és a tánc csodálatos kombinációja!”
A történet arra emlékeztet, hogy a tánc és a zene gyógyító hatásúak lehetnek, és segíthetnek az idős férfi számára visszahozni a szép emlékeket, amikor szerelmével együtt táncoltak.

Hirdetés

Forrás: amomama.com
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés