Hirdetés


Gyerekek ez nagyon durva! G.w.M gyönyörű felesége Nagy Melanie, elképesztő dolgokat mesélt az elválásukról!
Néhány nap alatt 50 főről-ről 30 ezresre duzzadt Melanie követőtábora, miután kiderült, hogy két gyermekének apjával, G.w.M-el külön folytatják útjukat. A hirtelen jött népszerűség viszont nem érdekli őt, nem akar celeb lenni.

Hirdetés

Az RTL Fókuszban mesélt a nehéz napokról Melanie:
“Bekopogott a kislányom két gyönyörű rajzzal, hogy anya, kérlek, ne szomorkodj, mert a pici baba és én nagyon szeretünk téged, és nézd, milyen szépet rajzoltunk neked. Majd megölelt… és elérzkényülök, ha erre gondolok” – kezdte a beszélgetést a könnyeivel küszködve a 31 éves Melanie, aki a férje mellett a gyermekek nevelésével foglalkozott, ám most újra munkába állt, és amellett, hogy éjszakánként, a gyerekek lefektetése után ügyvédi leveleket fordít, tolmácskodik, nemrég a Rádió Dikhben is dolgozni kezdett.

Hirdetés
„Máson sem tudok gondolkodni, csak a folytatáson, hiszen kétgyermekes anyukaként nyilván az a legfontosabb, hogy biztosítsam a gyerekeim és a saját biztonságunkat, létbiztonságunkat. Úgyhogy amint realizálódott bennem, hogy úristen, mi a helyzet, azonnal léptem. Mi másban tud gondolkodni az ember? Hiszen eddig én otthonülő anyukaként neveltem a gyermekeinket, hiszen a kicsi még csak egyéves” – meséli a történetét Melanie, aki bár most rádiósként kezdett el dolgozni, nem ilyen pályára készült, hiszen a nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként végzett a nemzetvédelmi egyetem hadtudományi karán, a szakiránya pedig a nukleáris fegyverkezés. Angolul és héberül is beszél, illetve több nagykövetségen is dolgozott a házassága előtti időszakban, az életét pedig arra tette fel, hogy a nemzetközi politikában és a diplomáciában helyezkedjen el.

Hirdetés
Dolgozott Brüsszelben, az Európai Parlamentben, de a washingtoni Fehér Házban is elnyert egy ösztöndíjat, amelynek során Barack Obama egykori amerikai elnök csapatában lett volna feladata, ám ekkor ismerte meg G.w.M-et, és úgy döntött, inkább a közös életüket építi majd. Bár a férje csak nyolc általánost végzett, Melanie szerint ez soha nem okozott kettejük között problémákat.
„Ő egy végtelenül intelligens ember, akit a jóisten nagy tehetséggel áldott meg, és remekül használja is az összes adottságát. És ez a sikere egyik titka.” – idézi szavait a Blikk.
Itt nézheti meg a videót:

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés